Contra-expertise, begeleiding, herstel aardbevingsschade en uitvoer energiebesparende voorzieningen.

Van der Molen Bouwadvies heeft bij ons in eerste instantie de contra-expertise gedaan n.a.v. een onbevredigend rapport voor onze aardbevingschade. Van der Molen Bouwadvies heeft ervoor gezorgd dat diverse schades beter gewaardeerd werden en kaartte ook nieuwe schades aan.

Vanaf dat moment betrokken wij Leo actief in het gehele proces richting herstel van de schades, maar ook bij het realiseren van de energiebesparende voorzieningen welke middels de subsidieregeling van de overheid kon worden verkregen.

En zo begon Van der Molen Bouwadvies met een divers team eind augustus aan het herstel van de schades, het plaatsen van nieuwe HR++ beglazing en op ons verzoek het renoveren van de schoorsteen. Wij zijn ontzettend blij en tevreden met het eindresultaat. Leo heeft dit uitstekend begeleid van het begin tot het eind. Ook tijdens de werkzaamheden was er regelmatig overleg met ons over hoe bepaalde dingen afgewerkt moesten worden. Kortom, vakwerk, hoge mate van afwerking, prettig klantcontact en uitstekend reageren bij onvoorziene problemen.

Peter en Janneke
Sappemeer

 

Ga terug naar Projecten

© 2018 Van der Molen | Meer weten? Neem contact op