Aardbevingsschade

Contra-expertise

Onafhankelijk advies en begeleiding bij aardbevingsschade.

Van der Molen bouwadvies is gevestigd in het epicentrum van het aardbevingsgebied. Daardoor begrijpt hij als geen ander wat er bij komt kijken als er schade is. Het belangrijkste hierbij is dat Van der Molen Bouwadvies is gericht op een goede schadeafhandeling waarbij de gedupeerde zo weinig mogelijk wordt belast.

Van der Molen Bouwadvies biedt daarom procedurebegeleiding. Hij komt bij schade altijd eerst zelf kijken en het doornemen met de eigenaar. Eventueel wordt er geholpen met de melding van de schade bij de NAM. Bij het opnemen van de schade door de schade-expert zal Van der Molen wederom aanwezig zijn om zo zorg te dragen dat alle schade op de juiste manier wordt opgenomen.

Bij het ontvangen van het rapport door de gedupeerde zal Van der Molen nogmaals alles met u doornemen om te kijken of het juist is omschreven.

De schade opnemen en vaststellen en een deskundig rapport opstellen is een kernkwaliteit. Daarom is Van der Molen bij uitstek geschikt voor het maken van een contra-expertise. Daarnaast heeft Van der Molen in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het maken van contra-expertise rapporten en weet als geen ander hoe dit traject moet worden gelopen. Mocht het nodig zijn dan wordt het contra-expertise rapport gemaakt in samenwerking met een gediplomeerd bouwkundig constructeur.

Aardbevingsschade? Van der Molen geeft advies en contra-expterise
 

Nadat de schade is gerapporteerd zal het ook moeten worden hersteld. Met zijn ervaring en expertise op het gebied van de te gebruiken materialen is Van der Molen Bouwadvies uitermate geschikt om ook het herstelproces te verzorgen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van bedrijven die veel ervaring hebben bij het herstellen van de schade. Van der Molen zal dit proces begeleiden teneinde het gewenste resultaat te bereiken.

© 2018 Van der Molen | Meer weten? Neem contact op